Blog

Heti blogbejegyzés

2021.09.27 16:45
Heti blogbejegyzés

Színek és a szőnyeg

Azt már régóta tudjuk, hogy a színek mennyire befolyásolják a hangulatunkat. Ezért nem mindegy, hogy milyen ruhát viselünk, milyen a hajszínünk vagy hogy süt-e a nap.

Ha süt a nap, mindent fényesebbnek és színesebbnek látunk, ezért a hangulatunk is sokkal jobb lesz. Tapasztalhattuk már életünk során, hogy amint beborul az idő, akkor a kedvünk is borúsabb lesz.

 

A hölgyek tapasztalják, hogy nem mindegy milyen sminket tesznek fel magukra, nem minden szín áll jól nekik. Van

 

Érdemes a nappali szoba hangulatának kialakításához a napsütés árnyalatait felhasználni, és akkor még borús időben is „becsaphatjuk” magunkat egy kicsit. A narancs, a sárga különböző árnyalatai mind jók erre a célra, és remekül passzolnak a természetes fa színű bútorokhoz és a natúr bézs árnyalatú falakhoz.

Harmóniában lehet hozni sok zöld szobanövénnyel, és máris csodás hangulatot tudunk varázsolni a nappali szobánkba. Fokozhatjuk a hangulatot egy natúr árnyalatú shaggy szőnyeggel, amit akár a dohányzó asztal alá is tehetünk, hogy ne legyen túl sok „használatnak” kitéve.

 

Az ötletek tárháza hatalmas, mindenki választhat igényei és ízlése szerint. Szerencsére ma már a lakástextilek között hatalmas a szín- és méretválaszték, így minden igényt ki tudnak elégíteni.

 

Legközelebb a hálószoba berendezésével és színeivel foglalkozunk, látogass el akkor is blogunkra!