Blog

Heti blogbejegyzés

2021.05.31 09:17
Heti blogbejegyzés

Lakberendezés és a szőnyegek

A lakásodat igazán otthonossá a jól megválasztott lakástextília teszi.

 

Lakberendezés és a szőnyegek

A lakásodat igazán otthonossá a jól megválasztott lakástextília teszi. Fontos szem előtt tartani, hogy először a bútorokat, berendezési tárgyakat válasszuk ki, és azokhoz igazítsuk színben és stílusban a különböző lakástextíliákat. Szőnyegek sokkal nagyobb választékban kaphatóak, és nem utolsósorban sokkal olcsóbb mulatság, mint bútort cserélni. 

A szőnyegnek nem csak esztétikai szerepe van. Jó, ha azt is szem előtt tartjuk, hogy milyen burkolat van az adott helyiségben, szükségünk van-e esetleg plusz hőszigetelésre. Ekkor mindig jól jön egy szőnyeg.

Stílusában és színben szerencsére hatalmas a választék, mindenki a saját ízlésének és pénztárcájának megfelelően választhat. A nagyméretű süppedős shaggy szőnyegtől a különböző színes és mintás szőnyegeket át.

Tartsuk szem előtt a lakásunk színeit, méretét és stílusát. Egy kis hálószobába ne tegyünk hatalmas szőnyeget, oda inkább a kis keres süppedős a legjobb választás, ráadásul mindig oda tudod tenni ahova éppen a kedved tartja.

A nagyobb nappaliba már bátrabbak lehetünk, nyugodtan betehetünk egy nagyobb darab szögletes szőnyeget is, teljesen megváltozik tőle a szoba hangulata.

 

Legközelebb újabb hasznos tippekkel jelentkezünk, látogass el akkor is blogunkra!