Mintás szőnyeg

Használati utasítás MARGIT

 

A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny. A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat, nem vonzza a port, és könnyen tisztítható.

Oeko Tex

Minden Törökországból származó, géppel kötött szőnyeget az OEKO-TEX®, a globálisan egységes és független textilvizsgáló és tanúsító rendszer STANDARD 100 tanúsítvánnyal rendelkezik. A tanúsítás azt jelenti, hogy a késztermék mentes a veszélyes vegyi anyagoktól.

Használati utasítás Anyagösszetétel: 100% polypropilen Egyéb jellemző: padlófűtés esetén is lefektethető, antisztatikus.

Felhasználás: normál forgalmú lakossági helységek, kisforgalmú irodák, intézmények

Fektetés: száraz, pormentes felületre

Tisztítás Száraz tisztítás: 3 hét használat után porszívózható. Nedves tisztítás: semleges hatású szőnyegtisztító folyadékkal, de nem ajánlott a vizes takarítógépes tisztítás. Nem mosható, nem fehéríthető, nem vasalható, vegyileg tisztítható A szennyeződések 90%-a enyhén nedves vizes szivaccsal eltávolítható a szőnyegből.

Gyártó/Forgalmazó: Hilal Kft 1089 Budapest Golgota u. 4-6. Minőségi osztály: I. osztály Származási hely: Törökország

Folt tisztítás: Általánosan szabály, hogy a folt tisztítása esetén soha ne hagyja a foltot beszáradni. A folteltávolítás sikere elsősorban a folt keletkezése és eltávolítása között eltelt időtől függ. Tisztítás előtt a darabos szennyeződést és a felületen lévő folyadékot mindig el kell távolítani. Célszerű az alkalmazni kívánt folteltávolító szert használat előtt egy kevésbé látható helyen kipróbálni, hogy a szőnyeg színét, anyagát az nem károsítjae. A folt eltávolításához tiszta, nem festett, lehetőleg fehér puha rongyot használjunk. Ügyeljünk arra, hogy a tisztítószer ne szivárogjon le a szőnyeg belsejébe. A tisztítást a szőnyegtisztítón feltüntetett utasítás szerint kell végezni. Ügyelni kell arra, hogy a szőnyeg ne legyen átáztatva! Biztosítsa a szőnyeg gyors és teljes száradását.

Kérjük mellőze a szőnyeg:          - dörzsölését (hatására a szőnyeg szálai elfilcesedhetnek),

- a kefés porszívózást, mely sértheti a szálak felületét,

- a hideg vizes átmosást, mely a foltokat maradandóvá, a tisztítószert pedig híggá és hatástalanná teszi.

Kimondottan szőnyegtisztításra javasolt szert használjon, természetesen minden esetben betartva a gyártó utasításait! Ha valamiben nem biztos, forduljon szakemberhez!

Mindezek javaslatként szolgálnak az Önök segítségére, hogy kedvenc szőnyeg sokáig az otthona dísze legyen.

A fenti tisztítási tanácsok általános jellegű javaslatok, melyre vonatkozólag a gyártó és a forgalmazó semmiféle garanciát nem vállal.